Cum să alegi o saltea pentru tine – stil și modă

7 0

Dacă în sfârșit ați decis că este timpul să înlocuiți salteaua actuală, acest ghid vă va economisi timp în găsirea uneia noi.

Alegerea unei noi saltele la reducere nu ar trebui să dureze mult dacă știi ce să cauți și unde să cauți. Tot ce trebuie să iei în considerare este bugetul tău, tipurile de saltele și speranța lor de viață, nivelul de fermitate, temperaturile (cameră și corporală), recenziile clienților și, bineînțeles, preferințele tale personale.

Obținerea celei mai bune saltele poate însemna să ieșiți și să încercați diferite saltele în magazin sau să citiți specificațiile diferitelor mărci de saltele pentru a găsi salteaua perfectă pentru dvs. Acest ghid de cumpărare a saltelei vă va învăța ce să căutați și cum puteți înlocui vechea dvs. saltea cu una care vă va oferi un somn bun.

Cei mai importanți factori atunci când alegeți o saltea
Buget

Numai asta vă restrânge cu ușurință alegerile. Dacă știți sigur că aveți un buget limitat, căutați saltele care variază de la 800 BGN până la 1500 BGN, în funcție de dimensiune. Saltelele Queen-size merg de obicei în jurul valorii de 2.000 BGN. Dacă aveți un buget semnificativ, acest lucru vă permite să verificați saltelele de lux mai scumpe.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Prețul mai mare nu înseamnă întotdeauna o calitate mai bună – mai ales atunci când cumpărați din magazine cu amănuntul. Ei trebuie să-și plătească taxele de închiriere și comercianții cu comisioane mari. Totul este inclus în ceea ce plătiți. La fel, nici cea mai ieftină saltea nu este cea mai bună opțiune a ta. Cu excepția cazului în care este un brand binecunoscut, sunt șanse să fie un semn de calitate scăzută.

Tipul saltelei și durata de viață

Acum că vă cunoașteți bugetul, alegerea tipului ideal de saltea este următoarea. Iată un rezumat rapid al tipurilor de saltele disponibile.

Saltelele cu arcuri interioare sau elicoidale sunt saltelele tradiționale, de modă veche, cu care aproape toată lumea este familiarizată. Folosesc tehnologie destul de învechită, ceea ce le face una dintre cele mai ieftine opțiuni de pe piață. Este o saltea respirabila datorita spatiilor dintre material si arcuri. Dar aceleași spații pot fi cauza ca resorturile interioare să devină nesuportabile pe termen lung.

Saltele din latex

Saltelele din latex sunt cunoscute pentru capacitatea de răspuns/săritură și longevitate. Deoarece nu se adaptează la forma corpului, acest lucru permite un somn răcoros. Cu toate acestea, utilizarea spumei naturale de latex o face susceptibilă la oxidare, care se manifestă prin decolorarea și dezintegrarea materialului.

Saltele din spumă cu memorie

Spuma cu memorie este un material sensibil la temperatură care folosește căldura și presiunea pentru a vă modela curbele unice. Odată ce ați îndepărtat presiunea, aceasta revine la forma inițială. De asemenea, înseamnă că mișcarea ta va fi izolată – lăsând somnul partenerului tău sau al animalului tău de companie netulburat! Unele saltele din spumă cu memorie tind să rețină căldura, așa că asigurați-vă că alegeți unele cu proprietăți de răcire.

Saltele hibride

Saltelele hibride sunt o combinație de arcuri și spumă cu memorie. Acest lucru îi oferă un suport bun de la arcurile conturate și izolarea mișcării cu spumă cu memorie.

Fermitatea saltelei

Fermitatea se referă la cât de moale sau fermă se simte salteaua. Salteaua potrivită ar trebui să îmbrățișeze punctele de presiune menținând în același timp alinierea naturală a coloanei vertebrale. Acum, fermitatea potrivită pentru tine va depinde de mai mulți factori, cum ar fi greutatea, poziția de dormit, vârsta, partenerii/animalele de companie. Am mai scris aici despre găsirea fermității potrivite pentru saltea.

Cei mai importanți factori când vine vorba de fermitate din acest articol – greutatea și poziția de dormit.

Greutatea saltelei

Greutatea ta ar trebui să fie compatibilă cu fermitatea saltelei. Cu cât ești mai greu, cu atât se pune mai multă presiune pe saltea. Dormitorii mai ușori care cântăresc mai puțin de 60 kg sunt sprijiniți cel mai bine de saltele moi spre medii (nivel de fermitate 3-6). Persoanele care dorm mai grele care cântăresc peste 105 kg ar trebui să caute saltele de fermitate medie spre fermă (nivel de fermitate 7-9).

Poziția de dormit

Acest lucru are mai mult de a face cu scufundarea saltelei. Imaginați-vă o greutate corporală de 105 kg pe o saltea moale – nu există absolut niciun suport! Veți avea nevoie de o cantitate bună de amortizare și rigiditate pentru a o contracara.

Dimensiunea saltelei

Nu uitați să luați în considerare spațiul pe care îl aveți în camera dvs.! Acest lucru vă spune cât de mare sau mică ar trebui să fie salteaua dvs. – dacă ar trebui să alegeți un pat de o persoană, un pat dublu sau chiar un pat dublu.

Dacă dormiți cu un partener, luați în considerare poziția lui de dormit și cât spațiu ocupați pe saltea. Îți place să te simți confortabil sau îți place să ai propriul tău spațiu? Verificați dimensiunile saltelei înainte de cumpărare!

Alți factori de luat în considerare
Temperatura

Verificați specificațiile saltelei pentru a afla dacă vă ține răcoros. Unele saltele de calitate inferioară pot fi fierbinți, așa că ar fi bine să cauți o saltea care are un sistem de ventilație sau un fel de orificiu pentru a lăsa aerul să intre.

suspin.

De asemenea, puteți verifica specificațiile saltelei pentru a afla despre respirabilitatea acesteia. Unele saltele de calitate inferioară pot fi fierbinți pentru a dormi, așa că căutați o saltea care să respire.

Recenzii saltele

Dacă o saltea sună prea bine pentru a fi adevărată, verificați întotdeauna cu recenzii. Acesta este cel mai simplu mod de a înțelege punctele forte și punctele slabe ale fiecărui brand. Cea mai bună parte? Totul este ONLINE. Nici o problemă.

Ar trebui să încerc înainte de a cumpăra sau ar trebui să cumpăr pentru a încerca?

Încercarea înainte de a cumpăra este modalitatea tradițională de a face acest lucru. Deși alți oameni ar elimina prețurile scumpe și presiunea inutilă din partea vânzătorilor.

A cumpăra mai întâi pentru a încerca sună bine, cu condiția să nu prezinte riscuri. Din fericire, aceasta este o caracteristică pe care o oferă deja multe companii online de saltele. Odată ce sosește salteaua, poți să dormi pe ea pe tot parcursul perioadei de probă. Dacă nu vă place, îl puteți returna gratuit pentru o rambursare completă. De fapt, pare o modalitate mai bună de a te obișnui cu salteaua, nu?

Un ultim sfat: Bucură-te de cumpărăturile tale pentru saltea!

Salteaua ta este locul în care te întinzi pentru a te odihni în fiecare noapte – sanctuarul tău. Nu trebuie asociat cu sentimente de stres, ci cu bucurie și extaz. Încercați să faceți procesul de cumpărare a saltelei mai puțin obositor, distrându-vă cu ea. Înveți lucruri pe care le poți folosi la următoarea achiziție de saltea! Cine știe când tu sau cineva din cercul tău vei avea nevoie de unul nou?

Doriți să obțineți acum cele mai bune saltele de înaltă calitate la reducere? Matracite.promo vă poate oferi cele mai bune saltele la vânzare pentru Bulgaria! Comandă acum, începe să ai nopți mai bune și vise mai dulci!

Related Post

Your reaction

NICE
SAD
FUNNY
OMG
WTF
WOW

React with gif

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *